Teamleider contactcenter

Jij bent een mensen-mens, maar ben je ook een mensen-mens-manager?

Krijg jij energie van het aansturen van een team? Weet jij anderen te motiveren en te inspireren? Houd jij makkelijk het overzicht? Dan is de functie van teamleider in ons contactcenter jou op het lijf geschreven!

Wat ga je doen?
Ons contactcenter is jouw speelveld. Jij hebt het overzicht en zorgt dat alle spelers op de juiste plek staan. Je maakt de personele planning, zorgt dat projecten worden uitgevoerd en voorziet je team van de juiste input, zoals rapportages. Zo kunnen ze het beste uit hun werkdag halen, maar ook uit zichzelf!

Jij bent verantwoordelijk voor het functioneren van je team. Jij stuurt je teamleden aan tijdens de dagelijkse werkzaamheden én helpt ze om met persoonlijke doelstellingen aan de slag te gaan. Je voelt wanneer je medewerkers ruimte en verantwoordelijkheden kunt geven. En je ziet de signaleren wanneer die ruimte wat té ruim wordt.   

Hoe ziet jouw team eruit?
Het contactcenter voert gesprekken met land- en tuinbouwbedrijven in de Benelux. Deze gesprekken zijn zeer divers, maar kunnen in de volgende 3 categorieën ingedeeld worden: data-actualisatie, telefonisch marktonderzoek en afsprakengeneratie. Jouw team is daardoor heel divers! En bestaat uit verschillende leeftijden en achtergronden.

Functie eisen
Met mensen werken, daar zet jij met plezier je wekker voor! Je krijgt er energie van om iemand te helpen het beste uit zichzelf te halen, en je straalt dit plezier ook uit. Als geboren leider heb je de nodige mensenkennis om winnende teams te bouwen. Je schakelt makkelijk met anderen, werkt gestructureerd en bent cijfermatig onderlegd.

Verder vink je de volgende punten af op je cv:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring als leidinggevende van een team;
  • Ervaring en affiniteit met MS Office en bij voorkeur een ERP systeem en management tools;
  • Je kunt je verstaanbaar maken in het Engels en Duits

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een gezellige werkplek in ons kantoor in Roermond
  • Na een proeftijd van drie maanden bieden we je een contract voor minimaal twee jaar
  • Een bruto jaarsalaris inclusief 8% vakantiegeld van minimaal € 30.000,- tot maximaal € 33.300,- op basis van een 32-urige werkweek
  • 28 vakantiedagen op jaarbasis
  • reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,19 per km.
  • Ook wordt je meegenomen in de bestaande pensioenregeling van AgriDirect


Ben je geïnteresseerd?

Wil je ons team komen versterken? Klik dan op de button ‘solliciteer direct’.
Heb je vragen of wil je eerst een kijkje komen nemen? Plan dan een koffiemomentje!
Of neem contact op met Gaby van de Mortel door te bellen naar 0475 49 25 49 of mail naar gaby.vandemortel@agridirect.nl

Wie zijn wij?
AgriDirect is specialist op het gebied van agrimarketing en adviseert (internationale) toeleveranciers in de agrarische sector aan de hand van data. Wij verzamelen al 25 jaar informatie uit de agrarische markt. Aan de hand van deze informatie helpen wij bedrijven om in contact te komen met agrariërs.