Samen verrijken we

onze kennis

Durf jij door te vragen?

Meld je aan voor een koffiemomentje!

Wij verwelkomen graag nieuwe enthousiaste collega’s als contactcenter medewerker. Daarom organiseren wij elke dinsdag en donderdag een koffiemomentje. Tijdens dit koffiemomentje maak je kennis met de medewerkers van ons contactcenter. Zo kun je kennismaken met AgriDirect, medewerkers spreken en meer te weten komen over een functie.

– Elke dinsdag tussen 10:00u en 12:00u
– Elke donderdag tussen 14:00u en 16:00u

Bij AgriDirect werken we anders!
Onze contactcenter medwerkers bellen met boeren en tuinders in Nederland en België. Zij halen informatie boven water over boerenbedrijven, maken afspraken voor onze klanten of stellen vragen voor marktonderzoek. Als contactcenter medewerker is het belangrijk om goed te kunnen luisteren, een goed gesprek aan te kunnen gaan en deze informatie nauwkeurig vast te leggen.

Lijkt het je leuk om meer te weten te komen?
Wil jij graag weten wat het werk inhoudt? Meer informatie over de functie, over werken bij AgriDirect en kennismaken met medewerkers? Kom dan vrijblijvend langs tijdens dit koffiemomentje en maak kennis onze leuke collega’s! Je kunt dan alle vragen stellen die je wilt. Lijkt het je vervolgens leuk om bij ons te komen werken en voel je een klik? Dan plannen we een persoonlijk gesprek met je in.